Ettersøting og karbonering av Ingefærøl

Dagen

Norbrygg-medlem
Satte 17 ltr. Ingefærøl for 3 uker siden, OG 1.048 og FG 0.996 (ca. 6,8%). Smaker godt, spicy og fruktig, men veldig tørt. Satte det nettopp til coldcrash ved 0 gr.
Skal tappes på fat og karboneres om et par dager, men usikker på hvor mye jeg skal søte det opp, og hva jeg skal bruke?
Leser rundtomkring at noen mener de forskjellige sukkertypene gir stor variasjon i smak (Sukrin, Stevia, Laktose,..)
Jeg har en 1/2kg Cocosa Kokosblomstsukker som jeg vurderer. Har noen prøvd dette?
Den beskrives som:"Økologisk og uraffinert kokosblomstsukker med nydelig karamellaktig smak"
Hvor mye bør jeg heve FG`en med. Blir 1.020 passe?
Ønsker også anbefaling på karboneringen, Bar og tid ved 0 gr.(fryser med temp.regulering)
 
Tilbake
Topp