Får begynne tråden som alle andre nybegynnere og informere om at jeg er nettopp det, nybegynner Jeg satt min tredje batch med ekstrakt brygg nå for ca 20 dager siden. Ingen av de tre batchene jeg har laget har klart å komme under 1010 i FG. Ettersom "Bottle" streken på hydrometeret står på 1006-1000 så lurer jeg da på om det er noe jeg ikke har fått til, eller gjort galt. To av batchene har stått til fermentering i over de to anbefalte ukene (den aller første batchen ser jeg bort i fra her). De to var India Pale Ale og American Pale Ale ekrtakt fra Bryggselv. Den ene med to pakker safeale-05 den andre med et rør whitelabs california ale yeast. Begge har stått med tempratur innenfor 18-21 grader hele fermenteringstiden. De hadde OG på 1054 og 1045. Begge FG 1010.
Burde disse ha kommet ned til under FG 1010? Hva kunne jeg evt ha gjort for å få den ned mer?
Burde disse ha kommet ned til under FG 1010? Hva kunne jeg evt ha gjort for å få den ned mer?