1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Fermzilla pris i Norge lansert

En tråd i 'Utstyr' startet av Bård Fosse, 9 Jul 2019.

  1. msevland

    msevland
    Expand Collapse
    Fylkesstyre Oslo
    Sentralstyre

     
    Kalvatn liker dette.
  2. Håkon Boman

    Håkon Boman
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Drammen
  3. Holmentoppen

    Holmentoppen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Ski
  4. JEG

    JEG
    Expand Collapse
    Moderator

    Bosted:
    Stavanger
    Festlig hvordan de får frem "FermZilla - 30L - All Rounder - Pressure Rated Keg/Fermenter - Better than the Snub Nose!" når man kopierer URL til Forum (og sikker andre plasser) - uten at det faktisk såtr i teksten :). Er en liten krig der, ja!

    Snub-nose-en er 35 l: Fermentasaurus Snub Nose starter kit - BryggSelv

    Synes den er for dyr, da 27 l FermZilla er mitt alternativ. Men en rimelig Fermzilla 30l snub er spennende.

    Er ellers en snub-nose tråd her: Fermentasaurus snub-nose
     
    Amarillo liker dette.
  5. RogerS

    RogerS
    Expand Collapse
    Registrert bruker

  6. TurboJens

    TurboJens
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

  7. RogerS

    RogerS
    Expand Collapse
    Registrert bruker

  8. Geiren

    Geiren
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hvordan stiller folk seg til å servere fra fermzilla/fermentasaurus? Tenker da erstatning for cornelius fat. Slipper plastikken inn for mye oksygen?
    Kan jo fort gå 3-4 mnd før den blir tømt hvis den skal stå i keezeren.
     
  9. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
    Den er laget av PET så diffusjon via plasten skal ikke være noe du skal trenge å bekymre deg for. Du får muligens mer via gjærlåsen.
     
  10. Håkon Boman

    Håkon Boman
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Drammen
    Video av all-rounder:

     
    JEG og Amarillo liker dette.
  11. JEG

    JEG
    Expand Collapse
    Moderator

    Bosted:
    Stavanger
    Den der vil jeg ha! Håper den kommer til Norge, og at den ikke prises like idiotisk som snub-nose-en. (Kan jeg skrive snub-nose-en, @Finn Berger ?)
     
  12. Håkon Boman

    Håkon Boman
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Drammen
    Olbrygging.no har sagt de skal ta den inn, så får håpe prisen blir fornuftig.
     
    Amarillo liker dette.
  13. Amarillo

    Amarillo
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppdal
    Snub Nose'n kanskje? Og All Rounder'n? Vi får se hva rettskrivingsekspertisen sier. Eller er det rettskrivningsekspertisen?
     
  14. Amarillo

    Amarillo
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppdal
    Prisen blir viktig. Til riktig pris vil nok en del vurdere flere sånne i stedet for corneliusfat.
     
  15. Ole Seglem

    Ole Seglem
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Fjell kommune
    Vet dere noe om den kan bruke lokket til Fermzilla?
     
  16. Amarillo

    Amarillo
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppdal
    Ja, lokket er det samme.
     
  17. Håkon Boman

    Håkon Boman
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Drammen
    Foten er anderledes, men ellers er alle delene like.
     
  18. JEG

    JEG
    Expand Collapse
    Moderator

    Bosted:
    Stavanger
    Mer bekymret for at man faktisk kommer til å ta den inn....
     
  19. Amarillo

    Amarillo
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppdal
    Hadde kontakt med dem i dag og de vil ta den inn.
    De forventer å ha den i løpet av første kvartal 2020.

    Den er i salg i Australia nå, prisen er nøyaktig halvparten av en vanlig Fermzilla.
    Så da kan vi kanskje håpe på rundt 700 kroner i utsalg her...
     
  20. Amarillo

    Amarillo
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppdal
    Smart bruk av zillaen, gjæring under trykk og samtidig flushing av fat :)
    Hentet fra en KegLand-gruppe på Facebook.

    [​IMG]
     
    Øllevill, urkis og Håkon Boman liker dette.

Del denne siden