Hei.
Det gjelder mitt belgiske ale som har gjæret i 8 dager nå. 1070 til 1025 gikk unna på noen få dager, men nå går det virkelig sakte,
er jeg nede i 1021 i dag. Gjæret er Belgisk sterk 1388.
Og vil jeg klare og komme meg ned til 1015 og lavere med tiden? Jeg holder stabil temp på over 25, vørter fikk riklig med luft, 1liter starter og gjærnæring. Alt gjort på ideelt vis. Så jobber gjæret så sakte nå pga. all alkoholen som er produsert til nå??
Og en annen ting, vil karbonderingen(flasker) også ta lenger tid som utfall av dette??
Takk
Det gjelder mitt belgiske ale som har gjæret i 8 dager nå. 1070 til 1025 gikk unna på noen få dager, men nå går det virkelig sakte,
er jeg nede i 1021 i dag. Gjæret er Belgisk sterk 1388.
Og vil jeg klare og komme meg ned til 1015 og lavere med tiden? Jeg holder stabil temp på over 25, vørter fikk riklig med luft, 1liter starter og gjærnæring. Alt gjort på ideelt vis. Så jobber gjæret så sakte nå pga. all alkoholen som er produsert til nå??
Og en annen ting, vil karbonderingen(flasker) også ta lenger tid som utfall av dette??
Takk