Hei.
Pusler litt med ølbrygging, men er er vel å regne som veldig nybegynner enda.. Som overskriften sier, fikk jeg ikke målt oechslevekten på brygget jeg kokte i dag. Har oechsmåler, men denne har desverre ikke tålt oppbevaringen siden sist Ettersom det er Søndag var det jo ikke mulig å skaffe heller, så jeg fortsatte prosessen og satser på det beste.. Går det greit å finne ut når ølet er ferdig gjæret og klart for omstikking uten info om startoechslevekten??
Det er en stouttype jeg har satt nå. Gjæres ved ca 20 grader.
Krysser fingre for at det går bedre nå enn ved siste brygg :'( Ble ikke noe :godtoel: av det
Stein Arne
Pusler litt med ølbrygging, men er er vel å regne som veldig nybegynner enda.. Som overskriften sier, fikk jeg ikke målt oechslevekten på brygget jeg kokte i dag. Har oechsmåler, men denne har desverre ikke tålt oppbevaringen siden sist Ettersom det er Søndag var det jo ikke mulig å skaffe heller, så jeg fortsatte prosessen og satser på det beste.. Går det greit å finne ut når ølet er ferdig gjæret og klart for omstikking uten info om startoechslevekten??
Det er en stouttype jeg har satt nå. Gjæres ved ca 20 grader.
Krysser fingre for at det går bedre nå enn ved siste brygg :'( Ble ikke noe :godtoel: av det
Stein Arne