Har ønske om mer bitterhet og aroma i lagerølet mitt og ramlet over FWH som jeg godt kunne tenke meg å prøve. Har forsket ørlitt på nettet, men jeg føler jeg ikke kommer helt i mål med metoden.
Altså:
Man tar ca 1/3 av humlen og tilsetter vørteren før/under skylling - før videre oppvarming og koking.
Snakker vi da om 1/3 av bitterhumlen, eller 1/3 av den totale humlemengden (Lyder ulogisk for meg)?
Vil man tilsette resten av bitterhumlen som normalt?
Vil man kutte ut aromahumle?
Erfaringer?
Altså:
Man tar ca 1/3 av humlen og tilsetter vørteren før/under skylling - før videre oppvarming og koking.
Snakker vi da om 1/3 av bitterhumlen, eller 1/3 av den totale humlemengden (Lyder ulogisk for meg)?
Vil man tilsette resten av bitterhumlen som normalt?
Vil man kutte ut aromahumle?
Erfaringer?