Flaskemodning av belgisk trippel

pesshau

Norbrygg-medlem
Hei!

Vi tappet en belgisk trippel på flakse med sukkerlake(7,5g/L) for ca 3 uker siden. OG 1.090 og FG 1.012 med WLP 500. Den har stått romtemperert(ca 22grader) i 3 uker og når jeg åpner en for å prøvesmake er det bare et lite "pfzz" og ølet er helt dødt. Skal jeg fortsette å la det stå romtemperert eller skal jeg sette det kjølig for videre karbonering?

På forhånd takk!
 
La det stå varmt enda lenger, for å gi gjæren best mulig betingelser. Har opplevd at det kan ta veldig lang tid å flaskekarbonere slike øl. Alternativt kan du åpne flaskene og tilsette litt mer gjær i hver.
 
www.homebrewtalk.com/f36/high-gravity-beer-not-carbonating-115658/

Quote:  Read this, and [size=25pt]Relax[/size].

rdwhahb der altså :)
 
Tilbake
Topp