Hei!
Vi tappet en belgisk trippel på flakse med sukkerlake(7,5g/L) for ca 3 uker siden. OG 1.090 og FG 1.012 med WLP 500. Den har stått romtemperert(ca 22grader) i 3 uker og når jeg åpner en for å prøvesmake er det bare et lite "pfzz" og ølet er helt dødt. Skal jeg fortsette å la det stå romtemperert eller skal jeg sette det kjølig for videre karbonering?
På forhånd takk!
Vi tappet en belgisk trippel på flakse med sukkerlake(7,5g/L) for ca 3 uker siden. OG 1.090 og FG 1.012 med WLP 500. Den har stått romtemperert(ca 22grader) i 3 uker og når jeg åpner en for å prøvesmake er det bare et lite "pfzz" og ølet er helt dødt. Skal jeg fortsette å la det stå romtemperert eller skal jeg sette det kjølig for videre karbonering?
På forhånd takk!