1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Flasking etter cold crash

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av SturlaP, 16 Sep 2015.

  1. SturlaP

    SturlaP
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hei!

    Har en Irish Red som har stått til CC i 5 dager. Tenkte å flaske i dag. Flasker man da med en gang eller bør dunken st å romtemperatur en stund først?
     
  2. cjohansen

    cjohansen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppegård
    Jeg har gjort begge deler med hell. Hvis du skal tilsette ny gjær (vanligvis ikke nødvendig) vil jeg gjette at den setter pris på om du får opp tempen litt.
     
  3. SturlaP

    SturlaP
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Takk! Hadde ikke tenkt å tilføre mer gjær
     
  4. klone

    klone
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Djevel øya
    Kjør på. Ikke problem her i huset å flaske kaldt øl.
     
  5. knutg71

    knutg71
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    1400 SKI

Del denne siden