Jeg brygger ca 60 liter øl om gangen. Deler vørteren opp i to bøtter som jeg har i kjøleskapet med styring på temperaturen. Men nå ønsker jeg å skaffe meg en konisk gjærings "bøtte", men har da ikke plass til 2 og vil da gå for en med 60L. Problemet er hvordan skal jeg fø vørteren fra kokefatet til gjæringsfatet? Tipper det er rundt 5 meter til kjøleskapet hvor jeg har gjæringsfatet fra der jeg brygger. Og hindringer som dørterskler er i veien for å trille dette. Og uansett vil det gjerne bli et problem å løfte gjæringsfatet på plass i kjøleskapet.
Hvordan gjør dere dette? Har tenkt på motstrømskjøler med pumpe og pumpe det rett i, men det blir fort litt dyrere en det jeg har budsjett til nå. Tips mottaes med takk
Hvordan gjør dere dette? Har tenkt på motstrømskjøler med pumpe og pumpe det rett i, men det blir fort litt dyrere en det jeg har budsjett til nå. Tips mottaes med takk