Egentlig burde vi hatt ett underforum som heter tips og triks hvor vi kan dele småtriks med hverandre.
Som sikkert mange andre så opplever eg til tider å ha en del resthumle etter brygging og lurer på hvordan dette skal oppbevares. Tideligere har eg tatt en strikk rundt posen og lagt den i fryseren, men tenkte å dele mitt nye triks med dere.
På IKEA har de noen lynlårsposer beregnet for frysing. Eg legger hele posen med humlepellets i denne, (etter å ha klemt ut luften), lukker posen nesten helt igjen og bruker eit sugerør til å få ut mest mulig av luften før eg lukker den heilt igjen.. Ikkje like bra som vakum men så bra som eg får det til foreløpig...
Som sikkert mange andre så opplever eg til tider å ha en del resthumle etter brygging og lurer på hvordan dette skal oppbevares. Tideligere har eg tatt en strikk rundt posen og lagt den i fryseren, men tenkte å dele mitt nye triks med dere.
På IKEA har de noen lynlårsposer beregnet for frysing. Eg legger hele posen med humlepellets i denne, (etter å ha klemt ut luften), lukker posen nesten helt igjen og bruker eit sugerør til å få ut mest mulig av luften før eg lukker den heilt igjen.. Ikkje like bra som vakum men så bra som eg får det til foreløpig...