Da er det like før. Men vil gjerne ha litt tilbakemeldinger før jeg starter.
Dette er hva jeg har:
6 kg Pale Ale malt Muntons
1 kg Chocolate malt Thomas Fawcett
470 g Crystal Malt Thomas Fawcett
500 g spraymalt light
EKG humle 6,1 % alpha
Saaz humle 2,2 % alpha
Safale S-04
Her er det jeg tenkte meg på 25 liter kokevolum:
5,4 kg Pale ale
470 g Crystal
300 g Chocolate
500 g spraymalt
EKG 50 g i 60 min
Saaz 35 g i 15 min
Tenkte meske på 66 grader i en time. (Utgjør det stor forskjell å la det stå i 90 min?) Tappe og så fylle 78 grader varmt vann og la det stå i et kvarter før ny tapping.
Ut ifra Beercalk vil jeg da få en OG på 1067. IBU på 40 og EBC på 55.
Hvordan ser dette ut? Blir det øl av det? :help:
Dette er hva jeg har:
6 kg Pale Ale malt Muntons
1 kg Chocolate malt Thomas Fawcett
470 g Crystal Malt Thomas Fawcett
500 g spraymalt light
EKG humle 6,1 % alpha
Saaz humle 2,2 % alpha
Safale S-04
Her er det jeg tenkte meg på 25 liter kokevolum:
5,4 kg Pale ale
470 g Crystal
300 g Chocolate
500 g spraymalt
EKG 50 g i 60 min
Saaz 35 g i 15 min
Tenkte meske på 66 grader i en time. (Utgjør det stor forskjell å la det stå i 90 min?) Tappe og så fylle 78 grader varmt vann og la det stå i et kvarter før ny tapping.
Ut ifra Beercalk vil jeg da få en OG på 1067. IBU på 40 og EBC på 55.
Hvordan ser dette ut? Blir det øl av det? :help: