Første brygg med Lagergjær - forslag til oppskrift?

Erlend H.

Norbrygg-medlem
Da står det en starter med wyeast german lager 2007 på kjøkkenet og snurrer, planlegger å brygge på torsdag.

Jeg har Pilsner, münchener, pale og hvetemalt + diverse crystal,aroma og røykmalt.

Er det noen som har forslag til oppskrift på en 5 gallon batch til meg?

Mvh,

Erlend H.
 
Hei!
laget denne i fjor høst. Ble finfin.
Kan kanskje ha en anelse munchenermalt i den for litt mer fylde og farge  :)

American light lager

Liter: 25
IBU: 15
OG: 1.045
FG: 1.007

3,7 kg castle malting pilsner malt
0,5 kg flaket ris
0,5 kg flaket mais

10 g magnum 12% 60 min / FWH
10 g mittelfrüh 4,5% 15 min

2 g CaSO4 per 10 l
1 g CaCl2 per 10 l

Mesk 63 grader 80 min
Kok i 90 min
Gjæring med slurry fra EC Dahls 8 - 12 grader i 3 uker
 
Tilbake
Topp