Trenger å bli litt beroligget: Har prøvesmakt en av flaskene, men da kun rett etter karbonering, og å ha stått kaldt i kjøleskapet i noen timer. Jeg var litt for nysgjerrig rett og slett. Det smakte ikke godt, og jeg kan ikke sette fingeren på hva det er. Kan diacetyl lages under flasking også? Jeg mener bestemt ølet har forrandret karakter ETTER det kom på flaske, og det til det verre.
Mine smaksløker er ikke veldig utviklet ift øl diagnostisering, men jeg følte det var en grad av fruktighet i den usmaken jeg kjente, men jeg vet ikke hva det var.
Uansett hva det er, smaken vil vel bedres når dette får stått kaldt? Det er vel det som er litt av greia med pils brygging? Jeg ser noen sier det smaker godt rett etter flasking, men det var ikke tilfellet her
Mine smaksløker er ikke veldig utviklet ift øl diagnostisering, men jeg følte det var en grad av fruktighet i den usmaken jeg kjente, men jeg vet ikke hva det var.
Uansett hva det er, smaken vil vel bedres når dette får stått kaldt? Det er vel det som er litt av greia med pils brygging? Jeg ser noen sier det smaker godt rett etter flasking, men det var ikke tilfellet her