Har laget en batch med belgisk wit, gjæret i ca 4 uker. Var litt lat å flaske, så den fikk stå noe lengre.
Etter flasking, lot jeg dem stå ca 14 dg i et nokså varmt miljø. 25+. Åpnet et par flasker, og det var godt med kullsyre. Godt fornøyd satte jeg alle i kjøleskapet. Her har de stått i vel 4 dager kaldt 4+
Men nu er det nesten ikke kullsyre i de flasken jeg har åpnet til nu! Går det å sette dem varmt igjen for å fortsette karbonering? Eller må jeg berre nøye meg med nokså tam øl?
				
			Etter flasking, lot jeg dem stå ca 14 dg i et nokså varmt miljø. 25+. Åpnet et par flasker, og det var godt med kullsyre. Godt fornøyd satte jeg alle i kjøleskapet. Her har de stått i vel 4 dager kaldt 4+
Men nu er det nesten ikke kullsyre i de flasken jeg har åpnet til nu! Går det å sette dem varmt igjen for å fortsette karbonering? Eller må jeg berre nøye meg med nokså tam øl?
 
				 
						 
 
		 
 
		 
 
		