Siden jeg (fremdeles) er newbie, drister jeg meg til å komme med??? spørsmål. Jeg har fått gode tilbakemeldinger på svært mange av mine brygg. Men det er en ting som jeg selv synes bryggene mangler. Dette har også vært påpekt av andre.
Hvordan få mere fylde, mere "munnfølelse" på ølene? Jeg fikk et tips om å foreta utmesking ved 80 grader på 10 minutter. (Da jeg var fersk hadde ingen lært meg dette) Dette hjalp noe,men fremdeles synes jeg de blir litt "for tynne". Jeg foretrekker å brygge øl på 5-7 prosent, jeg er ikke så glad i de skikkelige sterkølene.
Så da blir det til: har noen tips som kan hjelpe meg å oppnå mere fylde, munnfølelse på øl mellom 5 og 7 prosent?
Hvordan få mere fylde, mere "munnfølelse" på ølene? Jeg fikk et tips om å foreta utmesking ved 80 grader på 10 minutter. (Da jeg var fersk hadde ingen lært meg dette) Dette hjalp noe,men fremdeles synes jeg de blir litt "for tynne". Jeg foretrekker å brygge øl på 5-7 prosent, jeg er ikke så glad i de skikkelige sterkølene.
Så da blir det til: har noen tips som kan hjelpe meg å oppnå mere fylde, munnfølelse på øl mellom 5 og 7 prosent?