1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Garvleteren 12 (1. plass i belgisk 2017)

En tråd i 'Prisbelønte oppskrifter' startet av NM-oppskrifter, 11 Feb 2018.

  1. NM-oppskrifter

    NM-oppskrifter
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Brygger: Joar Eitrheim
    Plassering: 1. plass i klasse belgisk 2017

    Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
    OG: 1090
    FG: 1013
    Mengde vørter: 42,0l
    Mengde ferdig øl: 36,0l
    Alkoholstyrke: 10,2%
    Beregnet IBU: 31,0
    Beregnet farge: 59 EBC

    Gjærbare ingredienser
    Pilsner
    Pale
    Extra Light Dry Extract
    Candi Syrup

    Humle og krydder
    Brewers Gold
    Hallertauer Mittelfrueh
    Styrian Goldings

    Andre ingredienser
    Servomyces gjær næring

    Meskeinformasjon
    65c 90min
    75c 10min

    Gjæring
    Gjærtype: WLP530
    Gjærmengde: Topphøstet
    Informasjon om gjæring:
    17c i 7 dager, så stigning i 7 dager for å avslutte på 27c.

    Kommentarer
    Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri

    Informasjon om konkurranseølet
    Brygget: 16. april 2016
    Flasket: 10. september 2016
    Filtrert: Nei
    Karbonering: F
     

Del denne siden