Lagde min første starter på lagerfjær på torsdag og den har stått på magnetrører til i går ettermiddag. Etter noen timer i kjøleskap ser den ikke ut som de jeg har laget med ale gjær, det legger seg ikke et like tykt lag på bunnen.
Ajaj, jeg burde kanskje hatt starteren på lavere temp på røreren, den tanken slo meg ikke før nå. WLP810 tåler vel litt høyere temp enn annen lagergjær håper jeg
Når du lager en starter er det fintnå,ha det i rom-temp eller høyere for ale og lagergjær.
Lagergjæret er bare enda mer aktivt ved høyere temp, men produserer da all slags off flavors
Etter en hard sommer (mange selskaper) så var det på tide å fylle lagrene med ferskt øl igjen. De siste ukene har BoilerMakeren fått kjørt seg. 36L i uka.
Utover høsten blir det flere lager, Tsjekkisk lager står nok først for tur. Imp så klart
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.