Jeg satt akkurat å filosoferte over bryggemetoder og måte å forenkle det på/redusere risiko for infeksjon.
Og arrester meg dersom dette er en metode som blir brukt, eller er prøvd og ikke fungert.
Hvordan er det å gjære på F.eks corneliusfat eller andre fat med stigerør, og når gjæringen er fullført, coldcrashe for så å sette på litt trykk og pumpe/tappe all trub, gjær og andre rester ut stigerøret?
Da slipper man å tappe over på andre fat og dermed minsker risiko for infeksjon, eller...?!?
Noen som har prøvt dette, eller har noen formening?.....
Og arrester meg dersom dette er en metode som blir brukt, eller er prøvd og ikke fungert.
Hvordan er det å gjære på F.eks corneliusfat eller andre fat med stigerør, og når gjæringen er fullført, coldcrashe for så å sette på litt trykk og pumpe/tappe all trub, gjær og andre rester ut stigerøret?
Da slipper man å tappe over på andre fat og dermed minsker risiko for infeksjon, eller...?!?
Noen som har prøvt dette, eller har noen formening?.....