Har forsøkt å finne ut av dette på dette eminente forum, men er likevel usikker.
Hva er anbefalingen om hvor gjæring/kabonering bør skje? Bruker ale gjær.
Må /bør gjæringsdunken stå på en mørk plass? Jeg har den under trappa, men der er det ikke helt mørkt.
Hva med flasker under karbonering? Må/bør de stå mørkt? De vil etter karbonering blir satt i kjøleskap.
Batch nr to skal i dunken i dag, med Nottingham dry gjær. Jule ale
Roar
Hva er anbefalingen om hvor gjæring/kabonering bør skje? Bruker ale gjær.
Må /bør gjæringsdunken stå på en mørk plass? Jeg har den under trappa, men der er det ikke helt mørkt.
Hva med flasker under karbonering? Må/bør de stå mørkt? De vil etter karbonering blir satt i kjøleskap.
Batch nr to skal i dunken i dag, med Nottingham dry gjær. Jule ale
Roar