Hei
Jeg har da blitt opplært til at når brygget er ferdig gjæret så tar man et par omstikk før det hele havner på flasker, for at det da skal bli så rent som mulig.
Har nå kommet til det stadiet at gjæringskap er den neste naturlige steget for å få bedre kontroll på temperaturene.
Har studerte løsningene her inne og er da litt forundret av hvordan dere får tatt omstikket?
Hvis man bruker en fryser/kjøleskap der man akkurat får skvist inn et kar, må jo denne flyttes betraktelig på før man får heverten nedi osv, som igjen fører til grums.
Finnes det noen automagiske filtrer for å få bort gjærcellene?
Vennlig hilsen
A
Jeg har da blitt opplært til at når brygget er ferdig gjæret så tar man et par omstikk før det hele havner på flasker, for at det da skal bli så rent som mulig.
Har nå kommet til det stadiet at gjæringskap er den neste naturlige steget for å få bedre kontroll på temperaturene.
Har studerte løsningene her inne og er da litt forundret av hvordan dere får tatt omstikket?
Hvis man bruker en fryser/kjøleskap der man akkurat får skvist inn et kar, må jo denne flyttes betraktelig på før man får heverten nedi osv, som igjen fører til grums.
Finnes det noen automagiske filtrer for å få bort gjærcellene?
Vennlig hilsen
A