Har sett en guide som sier at magnetrøreren skal slåes av etter 12-18 timer, så skal den stå i romtemperatur i 12-24 timer. Ifølge guiden skal gjæren ha godt av å formere seg uten at det tilføres oksygen.
Bryggselv sin guide sier "Vent på utgjæring. På magnetrører tar dette ca. 24 timer, dersom du ikke bruker magnetrørerbør du beregne 48 timer."
1 - Er det å slå av røreren noe nytt?
2 - Er det mulig å se på gjærstarteren at den ikke har gjæret helt ut på røreren?
3 - Hvordan vet jeg når den har gjæret helt ut?
4 - Hvor lenge kan gjærstarteren stå i kjøleskapet før bruk?

Bryggselv sin guide sier "Vent på utgjæring. På magnetrører tar dette ca. 24 timer, dersom du ikke bruker magnetrørerbør du beregne 48 timer."
1 - Er det å slå av røreren noe nytt?
2 - Er det mulig å se på gjærstarteren at den ikke har gjæret helt ut på røreren?
3 - Hvordan vet jeg når den har gjæret helt ut?
4 - Hvor lenge kan gjærstarteren stå i kjøleskapet før bruk?

Sist redigert: