Hadde den vært helt fersk, hadde du hatt dobbelt så mye som du trenger til 10 liter lager. Det er mulig at det du har, er akkurat nok nå .(Jeg er litt usikker på hvor raskt det går nedoverbakke med levedyktigheten til cellene i slurry.) Men du bør uansett helst lage en liten starter for å friske opp gjæren, og om du lager en litt større starter, så kan du jo spare det du ikke trenger. (Du trenger 0,8 dl. frisk slurry, dvs. det som har bunnfelt seg etter et døgn eller to i kjøleskap.) Jeg hadde satt en på to liter.
Antakelig går det rimelig greit å bare la det du har, få pitchetemperatur, og så hive det oppi, eventuelt la det få litt vørter å hygge seg med mens du kjøler og lar trub'et sette seg før tapping. Så det kommer an på hvor streng du er på ikke å ta sjanser/på å skape optimale forhold.
Skal du fortsette å bruke den gjæren, ville jeg ikke valgt den enkle løsningen.