Smakte 'Marry Me In Goslar' fra Cabinet Artisinal Brewhouse på CBC denne helgen. En Gose på 4.3% som bl.a er tilsatt salt. Gose er en gammel tysk øltype fra Leipzig. Svært spennende i smaken. Noen som har prøvd å brygge noe slikt?
Smakte 'Marry Me In Goslar' fra Cabinet Artisinal Brewhouse på CBC denne helgen. En Gose på 4.3% som bl.a er tilsatt salt. Gose er en gammel tysk øltype fra Leipzig. Svært spennende i smaken. Noen som har prøvd å brygge noe slikt?
Smakte også den på CBC - den var OK, men jeg hadde vel følelsen av at de 3 tyske gose'ne jeg har smakt før var hakket bedre (men de ble altså ikke smakt side ved side, så "who knows"?). Bryggelaget Medgang har ikke prøvd brygging av gose, men jeg har vært fristet til å prøve. Utfordringen blir kanskje å få absolutt ALT av melkesyrebakterier ut av bryggeutstyret igjen før neste "normale" brygg.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.