magne1972
Moderator
laget forige helg et brygg av følgende:
2 kg pils malt
1,5 kg pale malt
1,2 kg münchener malt
100 g Hallertau Hersbrucker 60 min. koking
40 g Hallertau Hersbrucker 5 min koking
2 pakker brewferm ale tørrgjær
OG 1060
beregnet IBU 45
Beregnet FG 1014
noen formening om smaken på dette burde bli ok?
vørteren så klar og fin ut ved tapping på gjærspannet, og lys på farge.
gjæret meget raskt de 2 første dagene ved 18 grader, men bremset nesten helt opp etterpå.
2 kg pils malt
1,5 kg pale malt
1,2 kg münchener malt
100 g Hallertau Hersbrucker 60 min. koking
40 g Hallertau Hersbrucker 5 min koking
2 pakker brewferm ale tørrgjær
OG 1060
beregnet IBU 45
Beregnet FG 1014
noen formening om smaken på dette burde bli ok?
vørteren så klar og fin ut ved tapping på gjærspannet, og lys på farge.
gjæret meget raskt de 2 første dagene ved 18 grader, men bremset nesten helt opp etterpå.