Ok, så det er ikke standard ball-lock som på ølfat, altsåPå min er de ombyttbare, øl-koblingen er trang uansett hvilken jeg kobler den på.
Ok, så det er ikke standard ball-lock som på ølfat, altsåPå min er de ombyttbare, øl-koblingen er trang uansett hvilken jeg kobler den på.
det er er mitt verste mareritt, jeg sjekker så mange ganger at den er på rett kobling at jeg ville blitt diagnostisert med tvangstanker. (Det er bare såvidt jeg kommer meg ut av boden)
føler med deg...
Selv med fargekodet koblinger på Fermzillaen??????Er det mulig? Brygget på lørdag og skulle bare sjekke at alt var i orden i dag.
Det var det ikke, har prestert å koble slangen til blow-off på øl ut på Fermzillaen med den uheldige konsekvens at gjæringskaret var så å si tomt og ølet fløt i kjøleskapet og utover gulvet.
Hvis jeg skal tvinge meg selv til å se positivt på dette så har bryggeriet nå nyvasket gulv og jeg slipper å flaske
Vis vedlegget 48390
Koblingene på tanken er akkurat like...Selv med fargekodet koblinger på Fermzillaen??????
Den ene av de blanke ser veldig rød ut?Koblingene på tanken er akkurat like...
Ja, det stemmerDen ene av de blanke ser veldig rød ut?
Du har jo fargekoder på din, men det hjelper jo ikke alle. 48 timer med gjærlås vil redusere faren for å ta feil kobling.På min er de ombyttbare, øl-koblingen er trang uansett hvilken jeg kobler den på.
Men det er jo i starten man kanskje trenger blow-off? Om man trenger et ekstra hinder for å ta feil kan man jo ta på en hette (keg post cap) på øl ut. Ellers greit å alltid gjøre en dobbeltsjekk - klem på gjæringskaret å se at luft kommer ut av slangen uten at øl suges opp fra flyteballen.Du har jo fargekoder på din, men det hjelper jo ikke alle. 48 timer med gjærlås vil redusere faren for å ta feil kobling.
Det som er "kult" med det bildet er jo hvor tydelig det er at det produseres store mengder CO2 under gjæringen.Er det mulig? Brygget på lørdag og skulle bare sjekke at alt var i orden i dag.
Det var det ikke, har prestert å koble slangen til blow-off på øl ut på Fermzillaen med den uheldige konsekvens at gjæringskaret var så å si tomt og ølet fløt i kjøleskapet og utover gulvet.
Hvis jeg skal tvinge meg selv til å se positivt på dette så har bryggeriet nå nyvasket gulv og jeg slipper å flaske
Vis vedlegget 48390
Ja, det er jo egentlig helt utrolig.Det som er "kult" med det bildet er jo hvor tydelig det er at det produseres store mengder CO2 under gjæringen.
Ikke gi opp for tidlig. Jeg fikk liv i en ett år gammel lagergjær (Global) fra Imperial. Men den måtte stå to-tre døgn. Egentlig ga jeg den opp, og tok den av rører'n - men så tenkte jeg at den kan jo få stå i fred og ro ei stund, også. Og morgenen etter var det liv.1318 fra smækkpækk. Stått over et døgn på rører. Ser ut som at Doffen har daua. Skal få stå på rører til i morra.Vis vedlegget 49299
Amatøraften.
Hvor i køen sitter Bernie?