Er det noen andre enn meg som synes det virker som Haandbryggeriet har svært dårlig kontroll på karboneringsnivået i ølene sine?
Jeg har smakt ganske mange øl fra Haandbryggeriet, og de fleste synes jeg er svært gode, men karboneringen er ofte helt på trynet. Kjøpte en London Porter og en Pale Ale, begge to var så sterkt karbonert at ølet nærmest hoppet ut av flasken. Det samme gjelder ofte Dark Force (som forresten er en svært god stout).
Akevitt porteren ser ut til å lide av motsatt problem. Jeg smakte den for første gang da den kom som nyhet på polet. Da var den meget behagelig karbonert, mens de jeg har smakt i ettertid har vært fullstendig flate. Motorolje uten CO2 er ikke noe behagelig å drikke :noway:
Jeg har smakt ganske mange øl fra Haandbryggeriet, og de fleste synes jeg er svært gode, men karboneringen er ofte helt på trynet. Kjøpte en London Porter og en Pale Ale, begge to var så sterkt karbonert at ølet nærmest hoppet ut av flasken. Det samme gjelder ofte Dark Force (som forresten er en svært god stout).
Akevitt porteren ser ut til å lide av motsatt problem. Jeg smakte den for første gang da den kom som nyhet på polet. Da var den meget behagelig karbonert, mens de jeg har smakt i ettertid har vært fullstendig flate. Motorolje uten CO2 er ikke noe behagelig å drikke :noway: