Hei, er det noen som har oppskrift på Haandbryggeriet sin Gnist Hoppy Ale?
Stefan W 22 Okt 2021 #2 50 hl batch Gjær: US 05 19-20 grader attenuation 77-83 Malt: 76% pale malt 12 % wheat malt 12% Crystal 50 62 grader, 30 min saccharification rest 72c 35 minutter sparge temp 78c 5 minutter 60 min kok Humle: Cascade 0 minutt 15 kg Citra Dry hop 20 kg
50 hl batch Gjær: US 05 19-20 grader attenuation 77-83 Malt: 76% pale malt 12 % wheat malt 12% Crystal 50 62 grader, 30 min saccharification rest 72c 35 minutter sparge temp 78c 5 minutter 60 min kok Humle: Cascade 0 minutt 15 kg Citra Dry hop 20 kg
PetterL Norbrygg-medlem 24 Okt 2021 #4 Håkon Bugge skrev: Liker når folk humler med 15 og 20 kg. Klikk for å utvide... Ikke når det skal kjøpes inn…
Håkon Bugge skrev: Liker når folk humler med 15 og 20 kg. Klikk for å utvide... Ikke når det skal kjøpes inn…