Hallo
Prøvde meg for første gang å brygge øl igår. Fulgte veiledningen som fulgte med ølbryggesettet jeg fikk, men kan ikke huske at jeg så noe om oksygen-tilførsel etter at jeg har tatt oppi gjæret. Drysset derfor bare gjærpakken over vørteren, satt på lokket og lot det stå til.
Idag da jeg sto opp var det helt rolig i gjærlåsen. Etter å ha lest litt, ser jeg at man må tilføre oksygen, enten ved å riste på bøtta, eller ta ibruk en mørtelblander og drill. Tror dere det er for sent å gjøre dette nå?
Prøvde meg for første gang å brygge øl igår. Fulgte veiledningen som fulgte med ølbryggesettet jeg fikk, men kan ikke huske at jeg så noe om oksygen-tilførsel etter at jeg har tatt oppi gjæret. Drysset derfor bare gjærpakken over vørteren, satt på lokket og lot det stå til.
Idag da jeg sto opp var det helt rolig i gjærlåsen. Etter å ha lest litt, ser jeg at man må tilføre oksygen, enten ved å riste på bøtta, eller ta ibruk en mørtelblander og drill. Tror dere det er for sent å gjøre dette nå?