Står og koker opp 20+ liter Ale, men er ikke sikker på om det er verdt å bruke humle og gjær på denne, eller om det er bare å helle det ut.
Systemet tettet seg under skyllingen, og hele meske- og skylle prosessen tok 4 og en halv time (!), og de siste 14 literne eller så sank etterhvert ned på omlag 40-50 °C.
For å løse opp pluggen måtte jeg ta ut det meste av malt og vann, og filtersengen ble ødelagt. Resultatet var de siste literne var svært uklare.
Så, blir dette en tykk og søt gjørpe, og fôr til vasken?
Eller er det håp om at det ikke gjør så mye fra eller til?
Systemet tettet seg under skyllingen, og hele meske- og skylle prosessen tok 4 og en halv time (!), og de siste 14 literne eller så sank etterhvert ned på omlag 40-50 °C.
For å løse opp pluggen måtte jeg ta ut det meste av malt og vann, og filtersengen ble ødelagt. Resultatet var de siste literne var svært uklare.
Så, blir dette en tykk og søt gjørpe, og fôr til vasken?
Eller er det håp om at det ikke gjør så mye fra eller til?