Hjelp angående flasking

Hei. Jeg har laget 40l saison. Gjæret i to spann. Det ene spannet har stoppet på 1018 og det andre på 1010. Lurer på om det kan være smart og blande disse i et kar før jeg flasker. Noen som har noe erfaring med dette. Brukte samme gjær på begge og på samme temp. Det karet som stoppet er det mye trub i. All hjelp mottas med takk.
 
Er det samme type gjær i begge tilfeller. Hadde vore litt skeptisk på å blande då det er muligt her er meir sukker å gjære ned i den som stoppa på 18. Eg flasker alltid slike brygg seperat.

frå min HTC "smart-tellefon "
 
Sist redigert:
Jeg ville ikke ha blandet men flasket som normalt og merke flaskene med hvilken som har gjæret ned til 1.010 og 1.018. Spennende å smake på forskjellen ;)
 
OK. Takk for raske svar!
Hva slags gjær brukte du?
Opplevde nylig en Saisson på tørrgjær (s-33) som stoppet på 1016, mot forventet 1010. Ristet liv i den igjen et par ganger over et par dager. Da våknet det slumrende liv og ga meg de 1010 jeg ønsket. Kan være verdt å prøve en liten shake :)
 
Tilbake
Topp