Heisann.
Er ny innen all grain brygging og har akkurat satt opp utstyr i kjelleren. Har laget en enkel oppskrift i Beersmith som jeg lurer på om noen kan vurdere om det kan bli ett godt Hvete øl?
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 26,85 l
Post Boil Volume: 24,96 l
Batch Size (fermenter): 24,00 l
Bottling Volume: 24,00 l
Estimated OG: 1,046 SG
Estimated Color: 6,4 EBC
Estimated IBU: 10,4 IBUs
Brewhouse Efficiency: 72,00 %
Est Mash Efficiency: 72,0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
2,36 kg Wheat Malt, Pale (Weyermann) (3,9 EBC) Grain 2 48,7 %
0,12 kg Wheat, Flaked (3,2 EBC) Grain 3 2,5 %
2,36 kg Pilsner (Weyermann) (3,3 EBC) Grain 1 48,7 %
4,00 g Hallertau Magnum [14,00 %] - Boil 60,0 m Hop 4 6,4 IBUs
5,00 g Hallertau Magnum [14,00 %] - Boil 15,0 m Hop 5 4,0 IBUs
4,0 pkg Weihenstephan Weizen (Wyeast Labs #3068) Yeast 6 -
Er ny innen all grain brygging og har akkurat satt opp utstyr i kjelleren. Har laget en enkel oppskrift i Beersmith som jeg lurer på om noen kan vurdere om det kan bli ett godt Hvete øl?
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 26,85 l
Post Boil Volume: 24,96 l
Batch Size (fermenter): 24,00 l
Bottling Volume: 24,00 l
Estimated OG: 1,046 SG
Estimated Color: 6,4 EBC
Estimated IBU: 10,4 IBUs
Brewhouse Efficiency: 72,00 %
Est Mash Efficiency: 72,0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
2,36 kg Wheat Malt, Pale (Weyermann) (3,9 EBC) Grain 2 48,7 %
0,12 kg Wheat, Flaked (3,2 EBC) Grain 3 2,5 %
2,36 kg Pilsner (Weyermann) (3,3 EBC) Grain 1 48,7 %
4,00 g Hallertau Magnum [14,00 %] - Boil 60,0 m Hop 4 6,4 IBUs
5,00 g Hallertau Magnum [14,00 %] - Boil 15,0 m Hop 5 4,0 IBUs
4,0 pkg Weihenstephan Weizen (Wyeast Labs #3068) Yeast 6 -