Hei.
Lurte på om noen kunne hjelpe oss med dette:
Planen er å brygge en Amber Ale etter oppskriften fra Ægir i "Fra hånd til munn". Problemet er at vi mangler Challenger-humle, (mener den skulle i på 30 min. - smakshumle?) og har derfor kommet opp med to alternativer: Bytte Challenger med Golding slik at det kun blir en humletype, eller bruke Chinook som bitterhumle og Golding til resten. Noen synspunkter?
Vi har også litt rester av Perle og Citra, kan det evt. passe inn her en plass?
Lurte på om noen kunne hjelpe oss med dette:
Planen er å brygge en Amber Ale etter oppskriften fra Ægir i "Fra hånd til munn". Problemet er at vi mangler Challenger-humle, (mener den skulle i på 30 min. - smakshumle?) og har derfor kommet opp med to alternativer: Bytte Challenger med Golding slik at det kun blir en humletype, eller bruke Chinook som bitterhumle og Golding til resten. Noen synspunkter?
Vi har også litt rester av Perle og Citra, kan det evt. passe inn her en plass?