Hei
Er ganske fersk i gamet.
Har tydeligvis ikke lest oppskriften godt nok og bommet på temperatur for karbonering på juleølet.
I oppskriften står det at det skal lagres j romtemperatur i 14 dager for karbonering, så settes kaldt (4-10 grader) for lagring. Men jeg har rett og slett lest feil og hoppet over de 14 dagene i romtemperatur.
Hva vil skje med karboneringen da? Får jeg kullsyre? Kan jeg redde dette på noen måte?
Er ganske fersk i gamet.
Har tydeligvis ikke lest oppskriften godt nok og bommet på temperatur for karbonering på juleølet.
I oppskriften står det at det skal lagres j romtemperatur i 14 dager for karbonering, så settes kaldt (4-10 grader) for lagring. Men jeg har rett og slett lest feil og hoppet over de 14 dagene i romtemperatur.
Hva vil skje med karboneringen da? Får jeg kullsyre? Kan jeg redde dette på noen måte?