Hallo. Skal ha stor fest til helgen (lørdag).
Nå stakk jeg om de 2 siste bøttene med Muntons perfect pint, og den er såpass grumsete at jeg vil ikke kjøre den over på fat i dag.
Hvordan i all verden skal jeg få den klar til helgen?
Skal selvfølgelig karbonere fra co2 flaske. Det har jeg gjort før med godt resultat. Har allerede ett fat som ble satt noen uker før. Det er tappet og prøvesmakt..
Etter jeg stakk om de 2 siste bøttene satte jeg dem ut på trappa. Det er -10 grader ute nå. Tenkte å bære de ned i kjelleren etter en stund. Der er det max 15 grader, og forhåpentligvis stikke de på fat i morgen da de forhåpentligvis er klarere! Men hva hvis de ikke er klare nok? Kan man stikke de på fat uansett og håpe første grumset havner i første halvliteren og at resten er klarnet til lørdag?
Ellers noen tips for å klare dette? Jeg skal innom vin og bar i morgen antagelig, men finnes det klarningsmiddel for øl? Og da går det vel en dag til...
Ray
Nå stakk jeg om de 2 siste bøttene med Muntons perfect pint, og den er såpass grumsete at jeg vil ikke kjøre den over på fat i dag.
Hvordan i all verden skal jeg få den klar til helgen?
Skal selvfølgelig karbonere fra co2 flaske. Det har jeg gjort før med godt resultat. Har allerede ett fat som ble satt noen uker før. Det er tappet og prøvesmakt..
Etter jeg stakk om de 2 siste bøttene satte jeg dem ut på trappa. Det er -10 grader ute nå. Tenkte å bære de ned i kjelleren etter en stund. Der er det max 15 grader, og forhåpentligvis stikke de på fat i morgen da de forhåpentligvis er klarere! Men hva hvis de ikke er klare nok? Kan man stikke de på fat uansett og håpe første grumset havner i første halvliteren og at resten er klarnet til lørdag?
Ellers noen tips for å klare dette? Jeg skal innom vin og bar i morgen antagelig, men finnes det klarningsmiddel for øl? Og da går det vel en dag til...
Ray