gustavf
Administrator
Hjemmebryggerhelgen 2015 blir i Bergen 24. til 26. april 2015 og arrangeres i samarbeid med Hansa Borg bryggerier.
Foreløpig er følgende foredrag og programposter klare:
Fredag (dagtid):
Whitelabs holder masterclass om gjær. Egen påmelding og ekstra billett. Ca 20 plasser. (Ikke klart hvem som kommer fra WL)
Sosial samling for alle deltagere på fredag kveld.
Lørdag:
Boris Gadzov, Director of Sensory Global Management Flavoractiv (Innføring i sensorisk testing. Tema og navn på foredragsholder ikke endelig bekreftet.)
Gahr Smith-Gahrsen, guru hos Norbrygg (Erfaringer fra hjemmebrygging. Tema ikke endelig bekreftet.)
Lars Marius Garshol, blogger og hjemmebrygger (Tradisjonsbrygging i Norge)
Frithjof Thiele, Head of Corporate Technology hos Radeberger Gruppe (Produksjon av alkoholfritt øl)
Tore Flåten, kaffesmaker hos Joh. Johansen (Smaker i kaffe)
Festmiddag i Kalfaret brygghus. (Vi har lært av 2014 og planlegger litt høyere nivå på maten.)
Søndag:
Whitelabs (Innføring i gjær)
Årsmøte i Norbrygg
Foreløpig er følgende foredrag og programposter klare:
Fredag (dagtid):
Whitelabs holder masterclass om gjær. Egen påmelding og ekstra billett. Ca 20 plasser. (Ikke klart hvem som kommer fra WL)
Sosial samling for alle deltagere på fredag kveld.
Lørdag:
Boris Gadzov, Director of Sensory Global Management Flavoractiv (Innføring i sensorisk testing. Tema og navn på foredragsholder ikke endelig bekreftet.)
Gahr Smith-Gahrsen, guru hos Norbrygg (Erfaringer fra hjemmebrygging. Tema ikke endelig bekreftet.)
Lars Marius Garshol, blogger og hjemmebrygger (Tradisjonsbrygging i Norge)
Frithjof Thiele, Head of Corporate Technology hos Radeberger Gruppe (Produksjon av alkoholfritt øl)
Tore Flåten, kaffesmaker hos Joh. Johansen (Smaker i kaffe)
Festmiddag i Kalfaret brygghus. (Vi har lært av 2014 og planlegger litt høyere nivå på maten.)
Søndag:
Whitelabs (Innføring i gjær)
Årsmøte i Norbrygg