For 12 dager siden brygget jeg en Urquell klone fra Bryggeland. Målte ikke Og.
Måler for 2 dager siden og får 1050. I dag 1045. Smaker en liten skvett og det smaker eder og galle i retning av eddikk.
Den er gjæret på 9 grader STC1000 styrt.
Har brygget 5 batcher tidligere uten usmak.
Er dette infisert?
Ikke fått nok gjær slik at utgjæring ikke har skjedd?
Reddbart eller bare å helle ut?
Takknemlig for tips og råd.
Måler for 2 dager siden og får 1050. I dag 1045. Smaker en liten skvett og det smaker eder og galle i retning av eddikk.
Den er gjæret på 9 grader STC1000 styrt.
Har brygget 5 batcher tidligere uten usmak.
Er dette infisert?
Ikke fått nok gjær slik at utgjæring ikke har skjedd?
Reddbart eller bare å helle ut?
Takknemlig for tips og råd.