Etter å ha fått spørsmålet - og etterpå tenkt igjennom svaret jeg ga - ønsker jeg å spørre dere. Hva regner dere som en batch?
- Er det ett kok? uansett mengde?
- Er det pr. type gjær?
- Hvis du koker 2 ganger, er det 2 batcher? - hvis du har de på samme gjæringsdunk?
- Hvis du koker og deler vørteren på 2 gjæringskar med 2 forskjellige gjær, er det 2 batcher?
- Hvis du lager 2 forskjellige øl og så blander ett tredje med disse to, har du da 3 batcher?
Venter i spenning :yes:
- Er det ett kok? uansett mengde?
- Er det pr. type gjær?
- Hvis du koker 2 ganger, er det 2 batcher? - hvis du har de på samme gjæringsdunk?
- Hvis du koker og deler vørteren på 2 gjæringskar med 2 forskjellige gjær, er det 2 batcher?
- Hvis du lager 2 forskjellige øl og så blander ett tredje med disse to, har du da 3 batcher?
Venter i spenning :yes: