Dag
Norbrygg-medlem
Samme som Sverre K.
Bruker Sterkrens og tar doseringen på øyemål. Forbruket blir altfor høyt, men blandinga blir sur nok til å kverke det meste.
Ved rengjøringen pleier jeg å skylle gjæringsbøtter og fat slik at det meste av grumset forsvinner. Fyller dem så helt opp med vann og har i en dash Stoutrens og lar stå på badet natta over. Så er det bare å tømme av dette og spyle dem rene for lut. De blir gullende rene! Så Sterkrens på bryggedagen.
En skal nok være litt forsiktig med syrer og baser sånn generelt, men Sterkrens er ingen horrormix. Du svir ikke av deg fingre og slikt, 85% fosforsyre til tross. Fosforsyre er tross alt en viktig ingrediens i all brus.
Bruker Sterkrens og tar doseringen på øyemål. Forbruket blir altfor høyt, men blandinga blir sur nok til å kverke det meste.
Ved rengjøringen pleier jeg å skylle gjæringsbøtter og fat slik at det meste av grumset forsvinner. Fyller dem så helt opp med vann og har i en dash Stoutrens og lar stå på badet natta over. Så er det bare å tømme av dette og spyle dem rene for lut. De blir gullende rene! Så Sterkrens på bryggedagen.
En skal nok være litt forsiktig med syrer og baser sånn generelt, men Sterkrens er ingen horrormix. Du svir ikke av deg fingre og slikt, 85% fosforsyre til tross. Fosforsyre er tross alt en viktig ingrediens i all brus.