Jeg har satt mitt første fat på kjøl nå og foreløpig har jeg satt min STC på 7 grader, men jeg antar temperaturen vil stige noe når man tapper da glasset er litt varmere osv.
Hvilke temperatur bruker dere på kegeratoren for å få den serveringstemperaturen dere ønsker?
Samme som deg, og/eller en gra lavere, unngår da kjøletåke, passelig da for og ha konstant 1 bar trykk på fatet.
Noen skal ha det så inni h.... kaldt, det synes jeg og flere er svært ubehagelig, det gjør vondt i ganen og fremme i panna.
Da ser det ut til at jeg skal legge fra meg tanken om å senke temperaturen ytterligere. Tror jeg lar den stå på 7 grader foreløpig og heller justere om det skulle vise seg å være for kaldt (eller varmt)
Jeg har 4 grader. Mest for å få lavere skumdannelse, og fordi det føles ok da glasset ikke tømmes så voldsomt raskt her i gården. Det er min preferanse.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.