hvordan bruke wlp 099

Jeg skal i gang med et veldig høyt % brygg.
Har lest mye om wlp 099 og noe jeg kom over var dette



White Labs says to aerate the beer periodically for the first 5 days of fermentation. I have always been under the impression that once yeast is in your beer, minimize aeration. Aerate the hell out of it before the yeast goes in, but take it easy afterwards. Am I going to increase chances of oxidation if I shake the bucket for like 20 minutes every day for the first few days of fermentation?

Noen her som har erfaring med dette?  aerate the beer periodically for the first 5 days of fermentation. Dette er noe som strider i mot alt jeg har lært om brygging.
 
Hvis du har utstyr for tilsetting av rein oksygen kan du gi en ny dose mellom 12 og 18 timer etter pitching.
 
Har brukt denne gjæren som nr 2 gjær
Startet brygget på vasket gjær, hadde mye gjær.
Tilsatte 099 gjæren etter ca 1 uke og til satte ny næring til brygget, inkokt spraymalt og oksygen
Foret brygget med spraymalt fordelt ut over 5 dager+ oksygen

Er du i nærheten så kan du få en smaksprøve
 
er nok et stykke unna er porsgrunn.

Foret brygget med spraymalt fordelt ut over 5 dager+ oksygen. hvor mange ppm?
kan jeg riste det inn? har bare 2 kg o2 flaske med regulator.

hvor mange % havnet du på?

jeg prøvde 099 på et brygg på 1.076 kom ned til1.002
det er dette jeg skal gjennbruke
 
Tilbake
Topp