Hvordan oppnå best koking med caso pro 3500w?

Heisann
Koker opp en batch på min nye induksjonsplate.
Har en 50l kjele, og tror det er ca 45 liter i den.
Har stilt opp varmen til 240 grader, men det "fosskoker" ikke.
Tror dette skyldes at kjelen er så høy, og derfor ser det ikke ut til å fosskoke i vørteren på toppen.
Ser ut til å koke godt litt lenger ned da jeg rører om.
Er det andre som har opplevd lignende?

Ønsker innspill, tanker og erfaring
 
Bruk Watt funksjonen. Det er maks du får ut av plata.

Boblene stiger jo til topps uansett, så hvis det ikke fosskoker fosskoker det ikke...

Hvis du ikke har isolert kjelen får du mye igjen hvis du gjør det.
Og sørg for at kjelen står midt på plata, er en smule å hente der og.
 
Bruk Watt funksjonen. Det er maks du får ut av plata.

Boblene stiger jo til topps uansett, så hvis det ikke fosskoker fosskoker det ikke...

Hvis du ikke har isolert kjelen får du mye igjen hvis du gjør det.
Og sørg for at kjelen står midt på plata, er en smule å hente der og.
Takk for svar! Skal fikse sitte/ligge-underlag til nestegang. Watt funksjonen kan også testes ut.
Igjen takk for svar
 
Jeg har ikke problem med å få rullekok i 50 liters kjele på CasoPro. Stiller Watt på 10 og når det koker stiller jeg ned på 4-5. Fin kontroll på kokingen.
 
Temperatursensor er under glasplata (i midten). Den måler derfor temperaturen under botnen av kjelen og måling blir vel dermed litt bob-bob om ein tenkjer på innhaldet. Som Miguel seier så er wattstyrke/trinn bedre å bruka for å styra koking.
 
Tilbake
Topp