Jeg kikket etter en fellestråd for emnet, men fant ingen. Om tråden finnes beklager jeg at jeg laget min egen.
Anyways. Har brygget rundt 10-12 batcher, alle har gått fint. I skrivende stund står en pale ale til gjæring. Den har stått 10 dager på 19 grader i gjæringsskap. O.G målt til 1.055, ny måling i går viste 1.012 (target)
Ved alle tidligere brygg har vørter på dette tidspunkt vært "klart", mens det på nåværende brygg fortsatt ser ut som stormgjæring.
Er dette infeksjon, eller er alt ok?
Ps: det grønne til høyre er tørrhumling
Anyways. Har brygget rundt 10-12 batcher, alle har gått fint. I skrivende stund står en pale ale til gjæring. Den har stått 10 dager på 19 grader i gjæringsskap. O.G målt til 1.055, ny måling i går viste 1.012 (target)
Ved alle tidligere brygg har vørter på dette tidspunkt vært "klart", mens det på nåværende brygg fortsatt ser ut som stormgjæring.
Er dette infeksjon, eller er alt ok?
Ps: det grønne til høyre er tørrhumling
Sist redigert: