Hei!
Jeg skal prøve meg på allgrain for første gang på lørdag, og lurte på om noen har noe innspill på denne oppskriften?
Jeg har prøvd å lage en så mild pale ale som mulig, har mange kompiser som ikke takler bittert øl, og det er litt moro å lage noe mange kan like:
Full Nelson (American Pale Ale)
Original Gravity (OG): 1.053 (°P): 13.1
Final Gravity (FG): 1.013 (°P): 3.3
Alcohol (ABV): 5.21 %
Colour (SRM): 5.9 (EBC): 11.7
Bitterness (IBU): 31.5 (Average)
83.33% Pale Ale Malt
8.33% Carahell
8.33% Wheat Malt
0.8 g/L Nelson Sauvin (11% Alpha) @ 60 Minutes (Boil)
0.8 g/L Nelson Sauvin (11% Alpha) @ 10 Minutes (Boil)
1.2 g/L Nelson Sauvin (11% Alpha) @ 0 Minutes (Boil)
1.6 g/L Nelson Sauvin (11% Alpha) @ 7 Days (Dry Hop)
Single step Infusion at 67°C for 60 Minutes. Boil for 60 Minutes
Fermented at 18°C with Safale US-05
Jeg skal prøve meg på allgrain for første gang på lørdag, og lurte på om noen har noe innspill på denne oppskriften?
Jeg har prøvd å lage en så mild pale ale som mulig, har mange kompiser som ikke takler bittert øl, og det er litt moro å lage noe mange kan like:
Full Nelson (American Pale Ale)
Original Gravity (OG): 1.053 (°P): 13.1
Final Gravity (FG): 1.013 (°P): 3.3
Alcohol (ABV): 5.21 %
Colour (SRM): 5.9 (EBC): 11.7
Bitterness (IBU): 31.5 (Average)
83.33% Pale Ale Malt
8.33% Carahell
8.33% Wheat Malt
0.8 g/L Nelson Sauvin (11% Alpha) @ 60 Minutes (Boil)
0.8 g/L Nelson Sauvin (11% Alpha) @ 10 Minutes (Boil)
1.2 g/L Nelson Sauvin (11% Alpha) @ 0 Minutes (Boil)
1.6 g/L Nelson Sauvin (11% Alpha) @ 7 Days (Dry Hop)
Single step Infusion at 67°C for 60 Minutes. Boil for 60 Minutes
Fermented at 18°C with Safale US-05