Nå bannes det i kirken, men jeg skal da prøve å etterligne og lage et øl som har samme egenskaper som for eks tuborg lite.
Personlig synes jeg dette er ett forferdelig produkt, men det går da ned hos god familie,som jeg da ønsker å glede ved å lage noe som forhåpentligvis blir enda litt bedre men jeg trenger deres hjelp.
Jeg skal brygge ved hjelp av boil in a bag. Ølen blir en type pale ale med lite bitterhet, lite rest sødme, greit med aroma og noe fylde fra spesialmalt for å kompensere for ett ellers tynt øl.
utenom pale malt, hva kan i små mengder brukes for å gi noe fylde og farge? Jeg vil beholde den lyse fargen..
OG Bør være mellom 1035 og 1040 og jeg ønsker best mulig utgjæring. Tenker å meske på 60 grader, og øke til 77 grader siste ti min, høres ok ut?
Ellers vil jeg bruke gjærnæring og tenker følgende gjæringsskjema bør bidra til god utgjæring.:
Dag 1 -2. 15-16 grader
Dag 3-4. 17 -18 grader
Dag 5-6. 19-20 grader
Dag 7-14, 22 grader
Ser det fornuftig ut?
Ellers trenger jeg en ale gjær som gjærer godt ut,noen forslag?
Det siste er forslag til humle som passer og gjærne
Personlig synes jeg dette er ett forferdelig produkt, men det går da ned hos god familie,som jeg da ønsker å glede ved å lage noe som forhåpentligvis blir enda litt bedre men jeg trenger deres hjelp.
Jeg skal brygge ved hjelp av boil in a bag. Ølen blir en type pale ale med lite bitterhet, lite rest sødme, greit med aroma og noe fylde fra spesialmalt for å kompensere for ett ellers tynt øl.
utenom pale malt, hva kan i små mengder brukes for å gi noe fylde og farge? Jeg vil beholde den lyse fargen..
OG Bør være mellom 1035 og 1040 og jeg ønsker best mulig utgjæring. Tenker å meske på 60 grader, og øke til 77 grader siste ti min, høres ok ut?
Ellers vil jeg bruke gjærnæring og tenker følgende gjæringsskjema bør bidra til god utgjæring.:
Dag 1 -2. 15-16 grader
Dag 3-4. 17 -18 grader
Dag 5-6. 19-20 grader
Dag 7-14, 22 grader
Ser det fornuftig ut?
Ellers trenger jeg en ale gjær som gjærer godt ut,noen forslag?
Det siste er forslag til humle som passer og gjærne