IPA eller imperial IPA

Jeg har nettopp satt følgende brygg til gjæring:

6750g pale malt (Castle Malting - EBC: 7-9) - 80,3%
800g munich malt (Castle Malting - EBC: 25) - 9,5%
450g Cara Hell (Weyermann - EBC: 20-30) - 5,3%
400g Cara Munich Type 1 (Weyermann - EBC: 80-100) - 4,7%
Totalt 8400g

25g citra @60 min
60g citra @10 min
75g citra @2 min
100g citra @0 min
100g citra @tørrhumle
Totalt: 360g

Safale US-05 (x2)

Mesk 90 min ved 65 grader

OG er på 1.069, IBU har jeg beregnet til 84. Det jeg lurer på nå er om det blir en IPA eller om den er "kraftig" nok til å være en imperial IPA. Noen tanker? Det er jo så klart ikke så viktig for smaken, men moro å vite.
 
Ville spurt etter at du vet FG. Får du utgjæring som tilsvarer 6% f.eks så er det en IPA.
 
Takk for innspillene. Det som blir avgjørende blir vel hva FG blir til slutt. God blir den forhåpentligvis uansett :)
 
Tilbake
Topp