Jeg har nettopp satt følgende brygg til gjæring:
6750g pale malt (Castle Malting - EBC: 7-9) - 80,3%
800g munich malt (Castle Malting - EBC: 25) - 9,5%
450g Cara Hell (Weyermann - EBC: 20-30) - 5,3%
400g Cara Munich Type 1 (Weyermann - EBC: 80-100) - 4,7%
Totalt 8400g
25g citra @60 min
60g citra @10 min
75g citra @2 min
100g citra @0 min
100g citra @tørrhumle
Totalt: 360g
Safale US-05 (x2)
Mesk 90 min ved 65 grader
OG er på 1.069, IBU har jeg beregnet til 84. Det jeg lurer på nå er om det blir en IPA eller om den er "kraftig" nok til å være en imperial IPA. Noen tanker? Det er jo så klart ikke så viktig for smaken, men moro å vite.
6750g pale malt (Castle Malting - EBC: 7-9) - 80,3%
800g munich malt (Castle Malting - EBC: 25) - 9,5%
450g Cara Hell (Weyermann - EBC: 20-30) - 5,3%
400g Cara Munich Type 1 (Weyermann - EBC: 80-100) - 4,7%
Totalt 8400g
25g citra @60 min
60g citra @10 min
75g citra @2 min
100g citra @0 min
100g citra @tørrhumle
Totalt: 360g
Safale US-05 (x2)
Mesk 90 min ved 65 grader
OG er på 1.069, IBU har jeg beregnet til 84. Det jeg lurer på nå er om det blir en IPA eller om den er "kraftig" nok til å være en imperial IPA. Noen tanker? Det er jo så klart ikke så viktig for smaken, men moro å vite.