[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Spicy Leftovers NotMentToBe Christmas Ale - 06
Øltype: Krydret juleale
Antall poeng i konkurransen: 28 av 50
OG: 1072
FG: 1013
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 26 IBU
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 17 l
Malt & sukker
160 gram 1,84 % Carafa Special II ? EBC
200 gram 2,30 % Aromatic ? EBC
74 gram 0,85 % Cara Red ? EBC
200 gram 2,30 % Cara Munich ? EBC
200 gram 2,30 % Crystal M. ? EBC
200 gram 2,30 % Cara Pils ? EBC
742 gram 8,53 % Flaked Bygg ? EBC
1676 gram 19,26 % Hvetemalt ? EBC
1594 gram 18,32 % Pilsmalt ? EBC
1820 gram 20,92 % Pale malt ? EBC
1334 gram 15,33 % Munchener malt ? EBC
500 gram 5,75 % Hvetemalt ekstrakt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
120 min 66 gr C
30 min 67 gr C (skyll)
Humle
50 gram East Kent Goldings 5,8 % alfa pellets koketid 60 min
26 gram Hallertau 2,9 % alfa pellets koketid 15 min
Krydder og andre tilsetninger
2 gram knnust korianderfrø koketid 10 min
2 gram nellik koketid 10 min
3 stk kanelstang koketid 10 min
4 ts knuste enebær koketid 2 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Nottingham 11 g tørrgjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 2 dager ved 20 gr C
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 20 gr C
Lagring 30+dager ved 0 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 23.09.2006
Tappedato: 04.10.2006
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Spicy Leftovers NotMentToBe Christmas Ale - 06
Øltype: Krydret juleale
Antall poeng i konkurransen: 28 av 50
OG: 1072
FG: 1013
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 26 IBU
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 17 l
Malt & sukker
160 gram 1,84 % Carafa Special II ? EBC
200 gram 2,30 % Aromatic ? EBC
74 gram 0,85 % Cara Red ? EBC
200 gram 2,30 % Cara Munich ? EBC
200 gram 2,30 % Crystal M. ? EBC
200 gram 2,30 % Cara Pils ? EBC
742 gram 8,53 % Flaked Bygg ? EBC
1676 gram 19,26 % Hvetemalt ? EBC
1594 gram 18,32 % Pilsmalt ? EBC
1820 gram 20,92 % Pale malt ? EBC
1334 gram 15,33 % Munchener malt ? EBC
500 gram 5,75 % Hvetemalt ekstrakt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
120 min 66 gr C
30 min 67 gr C (skyll)
Humle
50 gram East Kent Goldings 5,8 % alfa pellets koketid 60 min
26 gram Hallertau 2,9 % alfa pellets koketid 15 min
Krydder og andre tilsetninger
2 gram knnust korianderfrø koketid 10 min
2 gram nellik koketid 10 min
3 stk kanelstang koketid 10 min
4 ts knuste enebær koketid 2 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Nottingham 11 g tørrgjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 2 dager ved 20 gr C
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 20 gr C
Lagring 30+dager ved 0 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 23.09.2006
Tappedato: 04.10.2006
Kommentar:[/size][/tt]