1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

JK 06 SJ3 - Krydret juleale - Børge Osvoll

En tråd i 'Spesial juleøl' startet av Webmaster, 6 Apr 2007.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Spicy Leftovers NotMentToBe Christmas Ale - 06
    Øltype: Krydret juleale
    Antall poeng i konkurransen: 28 av 50
    OG: 1072
    FG: 1013
    Farve (beregnet): ? EBC
    Beregnet bitter: 26 IBU
    Vørtermengde: 22 l
    Sluttvolum:   17 l

    Malt & sukker
    160 gram   1,84 %    Carafa Special II   ? EBC     
    200 gram   2,30 %    Aromatic            ? EBC
      74 gram   0,85 %    Cara Red            ? EBC   
    200 gram   2,30 %    Cara Munich         ? EBC
    200 gram   2,30 %    Crystal M.          ? EBC     
    200 gram   2,30 %    Cara Pils           ? EBC
    742 gram   8,53 %    Flaked Bygg         ? EBC   
    1676 gram  19,26 %    Hvetemalt           ? EBC
    1594 gram  18,32 %    Pilsmalt            ? EBC     
    1820 gram  20,92 %    Pale malt           ? EBC
    1334 gram  15,33 %    Munchener malt      ? EBC   
    500 gram   5,75 %    Hvetemalt ekstrakt  ? EBC

    Vann
    ? liter til innmesking
    ? liter til skylling

    Meskeskjema
    120 min    66 gr C
    30 min    67 gr C (skyll)

    Humle
    50 gram    East Kent Goldings  5,8 % alfa  pellets   koketid 60 min
    26 gram    Hallertau           2,9 % alfa  pellets   koketid 15 min

    Krydder og andre tilsetninger
    2 gram    knnust korianderfrø       koketid 10 min
    2 gram    nellik                    koketid 10 min
    3 stk     kanelstang                koketid 10 min
    4 ts      knuste enebær             koketid  2 min

    Koketid
    Total koketid vørter: 60 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren:   Nottingham 11 g    tørrgjær

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring     2 dager ved 20 gr C
    Modning/sekundærgjæring  10 dager ved 20 gr C
    Lagring                  30+dager ved  0 gr C

    Øvrig informasjon
    Filtrert: nei
    CO2: naturlig
    Bryggedato: 23.09.2006
    Tappedato:  04.10.2006

    Kommentar:[/size][/tt]
     

Del denne siden