[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Garm Midtvintersblot
Poeng i konkurransen: 42,5 av 50
OG: 1074
FG: 1020
Farve (beregnet): 41 EBC
Beregnet bitter: 41 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 28 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
5700 gram Marris Otter pale ale malt
400 gram Ambermalt
300 gram Krystallmalt 150 EBC
200 gram Mørk krystallmalt 250 EBC
50 gram Sjokolademalt
250 gram Melassesukker
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
60 min 67 °C
Humle
45 gram Target Hel 10,2 %-alfa 60 min
25 gram Fuggles Hel 4,1 %-alfa 15 min
25 gram Fuggles Hel 4,1 %-alfa 0 min
Koketid
Total koketid vørter: 120 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP023 Burton Ale Flytende ca. 1 dl slurry
Kommentar til gjær: Tatt fra gjærkake etter porter med OG 1058
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 22 grader
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 22 grader
Lagring 80 dager ved 7 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato: 4.07.2010
Tappedato: 18.07.2010
[/tt]
Navn på brygget: Garm Midtvintersblot
Poeng i konkurransen: 42,5 av 50
OG: 1074
FG: 1020
Farve (beregnet): 41 EBC
Beregnet bitter: 41 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 28 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
5700 gram Marris Otter pale ale malt
400 gram Ambermalt
300 gram Krystallmalt 150 EBC
200 gram Mørk krystallmalt 250 EBC
50 gram Sjokolademalt
250 gram Melassesukker
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
60 min 67 °C
Humle
45 gram Target Hel 10,2 %-alfa 60 min
25 gram Fuggles Hel 4,1 %-alfa 15 min
25 gram Fuggles Hel 4,1 %-alfa 0 min
Koketid
Total koketid vørter: 120 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP023 Burton Ale Flytende ca. 1 dl slurry
Kommentar til gjær: Tatt fra gjærkake etter porter med OG 1058
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 22 grader
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 22 grader
Lagring 80 dager ved 7 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato: 4.07.2010
Tappedato: 18.07.2010
[/tt]