JK 10 SJ3 - Garm Midtvintersblot - Øyvind Gulbrandsen (Kolsås)

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Garm Midtvintersblot
Poeng i konkurransen: 42,5 av 50
OG: 1074
FG: 1020
Farve (beregnet): 41 EBC
Beregnet bitter: 41 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 28 l
Sluttvolum:   21 l

Malt & sukker
5700 gram Marris Otter pale ale malt
400 gram Ambermalt
300 gram Krystallmalt               150 EBC
200 gram Mørk krystallmalt          250 EBC
 50 gram Sjokolademalt
250 gram Melassesukker

Vann
Ikke oppgitt


Meskeskjema
60 min 67 °C


Humle
45 gram Target  Hel 10,2 %-alfa 60 min
25 gram Fuggles Hel  4,1 %-alfa 15 min
25 gram Fuggles Hel  4,1 %-alfa  0 min

Koketid
Total koketid vørter: 120 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP023 Burton Ale Flytende ca. 1 dl slurry
Kommentar til gjær: Tatt fra gjærkake etter porter med OG 1058

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring   14 dager ved 22 grader
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 22 grader
Lagring                 80 dager ved  7 grader

Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato:  4.07.2010
Tappedato:  18.07.2010
[/tt]
 
Tilbake
Topp