Gahr
Norbrygg-medlem
[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Svimeslåttens Romjul
OG: 1.080
FG: 1.018
Farve (beregnet): 45 EBC
Beregnet bitter: 15 IBU, med formel 'Original'.
Vørtermengde: 34 l
Sluttvolum: 26 l
Malt & sukker
5500 gram Münchenermalt
4500 gram Pilsnermalt
1000 gram Carapils
950 gram Carared
800 gram Carafa type I
600 gram Carabohemian
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
80 min 67 °C
Humle
50 gram Saaz Pellet 4,0 %-alfa 60 min
40 gram Saaz Hel 2,8 %-alfa 20 min
40 gram Saaz Hel 2,8 %-alfa 5 min
30 gram Appelsinskall Revet 5 min
2 gram Vaniljestang 5 min
4 stk Nellikspiker 5 min
Øvrige ingredienser
13 gram Irish Moss
1/2 ts. Gjærnæring
Koketid
Total koketid vørter: 120 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2042 Danish Lager Flytende 2 pakker
Gjæringstemperatur og -tid
10 °C i 20 dager
20 °C.i 2 dager
Kommentarer
Tilsatt Protafloc og gjærnæring[/tt]
Navn på brygget: Svimeslåttens Romjul
OG: 1.080
FG: 1.018
Farve (beregnet): 45 EBC
Beregnet bitter: 15 IBU, med formel 'Original'.
Vørtermengde: 34 l
Sluttvolum: 26 l
Malt & sukker
5500 gram Münchenermalt
4500 gram Pilsnermalt
1000 gram Carapils
950 gram Carared
800 gram Carafa type I
600 gram Carabohemian
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
80 min 67 °C
Humle
50 gram Saaz Pellet 4,0 %-alfa 60 min
40 gram Saaz Hel 2,8 %-alfa 20 min
40 gram Saaz Hel 2,8 %-alfa 5 min
30 gram Appelsinskall Revet 5 min
2 gram Vaniljestang 5 min
4 stk Nellikspiker 5 min
Øvrige ingredienser
13 gram Irish Moss
1/2 ts. Gjærnæring
Koketid
Total koketid vørter: 120 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2042 Danish Lager Flytende 2 pakker
Gjæringstemperatur og -tid
10 °C i 20 dager
20 °C.i 2 dager
Kommentarer
Tilsatt Protafloc og gjærnæring[/tt]