Hei jeg skal flaske ikveld og lurte på om jeg har brukt denne kalkulatoren riktig? ølen har ver cold crushet i 3 daga no på 3 grader. er en canadian blonde
Ser dette ut som det er nokk sukker i laken til å stikke ut med?
hvorfor? fordi det er første gang mener å ha lest at om øllet er kaldt som nå 3 grader. så skal man bruke mindre sukker?
jeg har laget til lake på 122 gram sukker på 3 dl vann for 23 liter?
hvorfor? fordi det er første gang mener å ha lest at om øllet er kaldt som nå 3 grader. så skal man bruke mindre sukker?
jeg har laget til lake på 122 gram sukker på 3 dl vann for 23 liter?
Det er bare tull. Temperaturen har ingenting å si for mengden sukker. Ølet må uansett settes i romtemperatur for at gjæra skal spise opp sukkeret og lage co2 til karboneringen. 6 gram sukker fører til at det blir produsert en bestemt mengde co2 i ølet.
Hvis man bruker fat så må man justere trykket etter temperaturen for å få presset inn en viss mengde co2.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.