Ølet har stått på karbonering i godt og vel 2 uker, og har fått 3-4 dager på kjøl.
Nå har jeg åpnet 3 på rappen som er flate før jeg endelig traff på en med kullsyre.
Det viser seg at korkemaskinen har fjusket i mange tilfeller og mange korker sitter på som en sixpence.
Spørsmålet er om jeg kan berge disse og få på kullsyre?
Jeg har ikke corneliusfat tilgjengelig.
Jeg hørte noen snakke om at man kan tilsette 1-2 korn tørrgjær og ei klype sukker før man korker på nytt og sette bort til karbonering på nytt i 2 uker i romtemperatur.
Men er det mulig, eller nødvendig?
Er takknemlig for alle gode innspill her.
Brygget ble knallbra, så det er skikkelig crap at så mange er uten kullsyre.
Nå har jeg åpnet 3 på rappen som er flate før jeg endelig traff på en med kullsyre.
Det viser seg at korkemaskinen har fjusket i mange tilfeller og mange korker sitter på som en sixpence.
Spørsmålet er om jeg kan berge disse og få på kullsyre?
Jeg har ikke corneliusfat tilgjengelig.
Jeg hørte noen snakke om at man kan tilsette 1-2 korn tørrgjær og ei klype sukker før man korker på nytt og sette bort til karbonering på nytt i 2 uker i romtemperatur.
Men er det mulig, eller nødvendig?
Er takknemlig for alle gode innspill her.
Brygget ble knallbra, så det er skikkelig crap at så mange er uten kullsyre.